13
JUN
2024
Nyheter Av:
Stipendieutdelning på Kulturens Hus

Nya läroverkets vänner delar ut årets stipendier 2024
i samband med skolavslutningen i Kulturens Hus

Nya Läroverkets Vänner är en ideell förening som genomför och stödjer aktiviteter som bidrar till utveckling och mervärde för elever, skolan, föräldrar och medlemmar. Dessutom vill vi fungera som en länk mellan skolans värld och samhället. Medlemmar i föreningen är anhöriga till barn på Nya Läroverket, företag och andra med intresse i skolans värld. 

Föreningen Nya Läroverkets vänner har instiftat ett flertal stipendier för att uppmärksamma bra prestationer, ett gott kamratskap, och vill stimulera elever i deras arbete. Stipendierna delades ut i samband med skolavslutningen i Kulturens Hus den 11 juni. Följande stipendium har delats ut:

Stipendium till Årets kompis har tilldelats Martin Pedersen Lindgren, 9A, Hugo Pennervall, 8A, och delas ut i samarbete med Mobilaris.

Stipendium för Särskild resultathöjning har tilldelats Elis Andersson, 9B, Melissa Beck, 9A, Leo Langendoen Koskenniemi, 9B, och delas ut i samarbete med Swedbank.

Stipendium för Bästa Art & Science arbete har tilldelats Maja Stridsman, 9A, Karla Wuolo, Alva Larsson, Julia Larsson, Matilda Hedlund, 8B, och delas ut i samarbete med Profilbutiken.

Stipendium för Särskilt goda resultat till elever inom högstadiet har tilldelats Mucius Murugan, 9A, Hedda Edin, 9A, och delas ut i samarbete med KL Bil & Motor.

Stipendium för Årets Friskvård, hälsa och arbetsmiljö har tilldelats Emil Lundqvist, 9B, Arwin Ronasi, 9A, och delas ut i samarbete med ViSida.

Stipendium för Årets kulturperson har tilldelats Andrea Alatalo, 8A, Dante Keisu, 9B, Ida Hakeberg, 9B, och delas ut i samarbete med Diös.