10
JUN
2022
Nyheter Av:
Stipendieutdelning 2022

Grattis till alla stipendiater, på gårdagens skolavslutning! Det är ett uppskattat moment på Kulturens Hus, med 1000 personer i publiken, tjoande klasskamrater och glada stipendiater. Utöver de individuella stipendierna till elever på högstadiet, delas även stipendier ut till arbetslagen för låg- och mellanstadiet, vid höstterminens start.

Tack till Nya Läroverkets Vänner och alla samarbetspartners, som gör det möjligt!

Stipendium till Årets kompis har tilldelats Edvin Lundqvist, klass 8A, och Molly Elenius, klass 8B, och delas ut i samarbete med Mobilaris.

Stipendium för Särskild resultathöjning har tilldelats Elize Blom, klass 9A, och Love Grane Sandberg, klass 9B, och delas ut i samarbete med Swedbank.

Stipendium för Bästa examensarbete har tilldelats Oscar Eriksson, klass 9B, och Johanna Johansson, klass 9C, och delas ut i samarbete med Profilbutiken.

Stipendium för Särskilt goda resultat till elever inom högstadiet har tilldelats Gustav Stålhandske, klass 9A, och Mirjam Edin, klass 9B, och delas ut i samarbete med Licab.

Stipendium för Friskvård, hälsa och arbetsmiljö har tilldelats Julie Blom och Alva Blanck klass 9A, och Axton Brevemark, klass 9A, och delas ut i samarbete med ViSida.

Stipendium för Årets kulturperson har tilldelats Matilda Blixt Rönnqvist, klass 9B, och Thea Jakobsson, klass 9B, och delas ut i samarbete med Diös.