2
AUG
2021
Nyheter Av:
Ledningens brev augusti 2021

Hej alla.

På lördag 7 augusti, mellan 10.00-15.00, är det invigning av skolgården och öppet hus på Nya Läroverket Svartöstaden. Detta är samtidigt som Svartöstadens Intresseförening anordnar gårdsloppis, runt om i området. Vi bjuder på grillad korv och festis. Enligt restriktionerna begränsas antalet som är inne och tittar i skolbyggnaden samtidigt. Vi har fortfarande platser kvar till fler elever. Tipsa gärna vänner och bekanta, med barn i åldrarna från Förskoleklass till år 6.

För dig som inte kan komma på lördag, men är intresserad av NLV Svartöstaden, kan kontakta rektor Carina Henriksson, för att få svar på frågor, besöka skolan, eller anmäla sitt barn.

Carina Henriksson, Rektor

Nya Läroverket

070-282 73 60

carina.henriksson@nlv.se

Vi hoppas alla har haft en härlig sommar och att de som fortfarande har sommarlov får en fin sista tid, innan skolstarten. Fritids har redan startat upp sin verksamhet på alla tre skolorna och vi ser fram emot att träffa alla barn igen och få välkomna alla nya barn till skolan. Undervisningen och läsåret startar torsdag 18 augusti. Starttiderna kan vara lite olika i klasserna, så detaljerna kommer från respektive klass mentor.